Skip to main content

Cooking & Coaching

Voeding speelt een hele belangrijke rol in jouw herstel als pas bevallen mama. De bevalling is een fysiek veeleisende ervaring die jouw lichaam kan uitputten. Voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen zijn essentieel voor het herstel van weefsels, het genezingsproces van eventuele wonden (zoals een keizersnede) en het algemene herstel van het lichaam. Daarnaast is het ook erg belangrijk voor de samenstelling en vordering van de borstvoeding. Ik sta graag in jouw keuken om voedende en verwarmende gerechten voor jou en jouw gezin te koken.

Dit combineer ik met coaching omdat je allicht vragen zult hebben met betrekking tot bepaalde uitdagingen of veranderingen. Als kraamdoula bied ik mijn expertise en kennis aan om te helpen bij uitdagingen die kunnen voorkomen tijdens de kraamperiode. Denk bijvoorbeeld aan uitdagingen bij het geven van borstvoeding, bij het toepassen van verschillende ouderschapsstijlen, bij hechting met je baby en algehele herstel na de bevalling. Met veel liefde en kundigheid bied ik je handvatten die wellicht niet eerder zijn geïntroduceerd door de reguliere zorg of maak ik je wegwijs bij wie je eventueel wel kan aankloppen als het mijn expertise overtreft.

Wil je dit combineren met een postpartum behandeling? Dat is zeker mogelijk! Kijk op de pagina tarieven of vraag naar de mogelijkheden.

Afspraak maken